• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

בעל עסק או איש מקצוע שרוצה אתר אתר אינטרנט צריך לבחור בקפידה את חברת בניית האתרים איתה הוא יעבוד במשותף עד להקמת אתר האינטרנט. חברות שונות פועלות באופן שונה וגם מציעות ‘חבילות שונות’ עם מחירים שונים, אז איך בוחרים את חברת בניית האתרים המתאימה ביותר? ובכן, יש לנו כמה עצות עבורם.

בדקו מה התמורה למחיר

תחום בניית האתרים הוא תחום מאוד גדול ובניית אתר יכולה להיות משימה קלה מאוד או קשה מאוד – תלוי איך תיראה התוצאה הסופית וממה היא תהיה מורכבת. כמובן שכולם רוצים להשיג מה שיותר בכמה שפחות מחיר אך בכל בחירה שעושים צריך להסתכל על מה מקבלים בתמורה למה. נניח, הצעה לבניית אתר וורדפרס במחיר של 500 ש”ח בלבד יכולה להישמע הצעה טובה, אך בפועל מדובר באתר על תבנית בתשלום של 500 ש”ח לחודש למשך שנה בעוד שבניית אתר ב-2000 ש”ח יהיה משתלם יותר כאשר מדובר באתר ייחודי ומעוצב אישית בתשלום חד פעמי (לא כולל אחזקה).

בחרו בחברה שמציעה לכם יותר

קורה מצב שבו אתם בוחרים בחברה ומגלים שהרבה דברים לא כלולים במחיר. יכול להיות שבסוף בניית האתר יתברר לכם שהתאמה לסלולרי לא כלולה במחיר וגם שהאתר לא מותאם למנועי החיפוש ואז תגלו שיש לכם הוצאות רבות נוספות לשיפור האתר עד שהוא יגיע לצורתו המקסימלית ומוכן לפעולה. בשנת 2016 מנועי החיפוש מצפים מכל אתר אינטרנט להיות רספונסיבי ונגיש ואתר שלא יהיה כזה יישא בתוצאות.

בקשו לראות דוגמאות אתרים שנבנו על ידי אותה חברה

אין טוב ממראה עיניים. גם אם חברה שאתם מבררים אצלה מציעה לכם סקיצה מפוארת של אתר, אין טוב ממראה עיניים. בקשו לראות מספר אתרים שהחברה בנתה וחיקרו אותם לעומק- האם לכם נוח להשתמש באתרים הללו, לנווט בהם? איך הם נראים במובייל האישי שלכם? חפשו גם את האתר בגוגל או מונחים שקשורים אליו כדי לראות שהאתר אכן נסרק ומדורג במיקום כלשהו. ראיתם כי טוב? עכשיו אתם יכולים להיות בטוחים שמדובר בחברה אמינה שניתן לסמוך עליה ולהמשיך איתה הלאה.

מה עושים?

לפני בחירת חברת בניית אתרים כדאי לכם לעשות סקר שוק ולבדוק עם חברות שונות. קראו מאמרים והשוו נתונים כדי לבדוק איזו הצעה עדיפה עבורם וכך תחסכו לכם כסף וזמן רב.